|  |   | 

Bayatlamayan ve Bozulmayan Unlu Mamüller

  Sayın Ayhan Doyuk’un, AyDo™ Süper İyonize Su (SIW) teknolojisinin karakteristik özellikleri konusunda araştırma yapan bilim adamları, AyDo™ Water uygulanarak rehabilite edilmiş maddelerle, rehabilite edilmemiş ya da sadece “tanık madde” olan çeşme suyuyla temizlenmiş maddeler arasındaki dikkate değer farklar tespit ettiler.
 Araştırmacı Marie Françoise Tenson’un Fransa’daki laboratuvarında yürüttüğü Kristalografik çalışmalarda önce AyDo™ Süper İyonize Su (SIW), ekmek ve lakteol içinde kullanılmış ve sonra da AyDo™ Süper İyonize Su (SIW) yerine “tanık madde” olarak normal çeşme suyu kullanılmıştır.
Tenson’un araştırmasında AyDo™ Süper İyonize Su (SIW)nin uygulandığı ekmek ve Lakteol’de, normal çeşme suyu tatbik edilenlere kıyasla gözle görülür önemli farklar tespit edilmiştir. Ekmek moleküllerinin yaşlanması azalmış ve aynı şekilde Lakteoldeki oksitlenmenin de azaldığı tebit edilmiştir. Daha da ötesi, çeşme suyunun tatbik edildiği yaşlı ve sıkı moleküler bağlı ekmek ve Lakteol moleküllerinin tersine AyDo™ Süper İyonize Su (SIW)’nin uygulandığı ekmek moleküllerinin kristalize bir desende ve düzenli bir yapıda olduğu da gözlemlenmiştir.

      İzleyeceğiniz bu sunumda dört değişik kalitedeki un, normal su kullanılarak ayrı, ayrı yoğrulurken, aynı anda başka kaplarda da AyDo™ Water formüllü su ile yoğrulmuşlardır.
Un tipleri aynı olmasına rağmen, normal su ile yoğrulmuş hamur kristalizasyonu ile AyDo™ Süper İyonize Su (SIW) formüllü hamurun kristalizasyon yapısı arasında çok önemli farklılıklar görülmektedir. Fransa daki Marie-Françoise Tessa Laboratuvarında bu farklılıklar, görsel olarak tesbit edillebilmiştir.
Sayın Ayhan DOYUK tarafından uzun süren bu stratejik çalışmanın sonuçlarını ilk defa olarak sizler için yayınlıyoruz.
Resimlerden de kolaylıkla görebileceğiniz gibi, AyDo™ Süper İyonize Su (SIW) formüllü su ile yoğrulmuş hamurların kristalizasyon formları, normal suyla yoğrulan hamurunkine nazaran çok düzgündür.
AyDo™ Süper İyonize Su (SIW) formüllü su ile yoğrulmuş hamurdan elde edilen unlu mamüller, çok pahallı özel işlemlere ve saklama kaplarına gerek kalmaksızın, çok uzun süreler tazeliklerini, kokularını, renklerini, şekillerini ve tadlarını muhafaza etmektedirler.
Uygun depolarda muhafaza edilen formülümüzle hazırlanmış unlu mamüllerin, olağan dışı durumlarda ihtiyaç bölgelerine stoklardan hemen sevk edilebilir olması stratejik olarak çok önemlidir.

 

Ürünlerimizin gelişim sürecinde hiç bir canlıya zarar verilmemiştir.

 

 

 

Dikkat

Dünyamızın yedeği yoktur, lütfen O'nu koruyalım...

Ayhan DOYUK